Έξι τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη

Τα πέντε στο Ηράκλειο και το ένα στα Χανιά

Το ένα μετά το άλλο σημιεώθηκαν τα τροχαία τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη.

Τα πέντε σημειώθηκαν στην περιοχή του Ηρακλείου, ενώ ένα έγινε και στα Χανιά.

Το βράδυ της Τρίτης στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε διανομέας, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να πέσει στον δρόμο. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα τροχαίο σημειώθηκε και στην περιοχή του ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο, όταν οδηγός τζιπ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει σε δέντρο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε έναν τραυματία- κατά πληροφορίες- τον συνοδηγό του οχήματος, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο.

Σχεδόν την ίδια ώρα τροχαίο σημειώθηκε και στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου με νεαρή δικυκλίστρια, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ λίγη ώρα μετά άλλος ένας νεαρός δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στον δρόμο, την ώρα που βρισκόταν στον ΒΟΑΚ κοντά στην περιοχή του Γαζίου.

Ακολούθησαν άλλα δύο τροχαία με οδηγούς μηχανής, το ένα στην Ψαρή Φοράδα με τον ελαφρύ – ευτυχώς- τραυματισμό νεαρού δικυκλιστή και το άλλο μέσα στην πόλη του Ηρακλείου, στην Σμπώκου, με τον ελαφρύ τραυματισμό 40χρονου οδηγού μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί